12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας αποτελεί μια πρωτοποριακή διοργάνωση προσανατολισμένη στις δυνατότητες που προσφέρει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Ο ψηφιακός κινηματογράφος είναι το αύριο του σινεμά. Το Φεστιβάλ της Νάουσας φέρνει το αύριο πιο κοντά. Επενδύοντας στο μέλλον του κινηματογράφου θέτει στέρεες βάσεις ανάπτυξης. Συνάμα, ο δυναμισμός και η ζωντάνια που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που προετοιμάζουν την εκδήλωση συνδυαζόμενα με τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες που εξασφαλίζουν μια νεανική, δυναμική και καινοτόμο εκδήλωση. Αποτέλεσμα είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας να συγκεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που αγαπούν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τις κινηματογραφικές προβολές, τραγουδάει στις συναυλίες και γενικότερα συμμετέχει στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Αυτές καλύπτουν όλες τις μορφές τις σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Εκδηλώσεις για τα παιδιά, το βιβλίο, εικαστικές εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες, συναυλίες και πλήθος δράσεων που επιτρέπουν στο κοινό να συμμετάσχει ενεργά στην εκδήλωση καθιστούν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ πλούσιο και ολοκληρωμένο. Οι νέοι άνθρωποι έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση και δίνουν δυναμικό παρών.
Ο φορέας διοργάνωσης του Φεστιβάλ έχει εκπονήσει ένα πλήρες χορηγικό πρόγραμμα που επιτρέπει την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους χορηγούς και τους επιτρέπει να επιτύχουν σημαντικούς επικοινωνιακούς και εμπορικούς στόχους. Το χορηγικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ αποτελείται από έξι βασικές κατηγορίες που εξασφαλίζουν διαφορετικά επίπεδα προβολής.

Οι κατηγορίες αυτές είναι:

Μέγας Χορηγός

Χορηγός Βραβείου Κοινού

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Η χορηγική συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας εξασφαλίζει την προβολή σε ένα κατεξοχήν νεανικό κοινό με ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό γενικότερα. Ταυτόχρονα επιτρέπει την προβολή μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που εκτείνονται από τους χώρους της εκδήλωσης και τις εκδόσεις μέχρι την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και τις εφαρμογές πολυμέσων. Ταυτόχρονα το Φεστιβάλ απευεθύνεται σε ένα σημαντικό αριθμό ατόμων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ ξεπέρασαν στην 7η διοργάνωση τους 13.000.

Σας καλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να εργασθούμε στην ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη για όλους μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Χορηγικό Πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας  απευθυνθείτε στο τμήμα Μάρκετινγκ. Γιατί μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications