12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Φεστιβάλ

Μια νέα εποχή ξεκινάει!


Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας. Καλωσήρθατε στο καινούριο ξεκίνημα που επιχειρεί ο φορέας διοργάνωσης του Φεστιβάλ.
Τα προηγούμενα πέντε χρόνια το Φεστιβάλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αναπτύχθηκε με ραγδαίους ρυθμούς. Καθιερώθηκε στη συνείδηση των δημιουργών για την πρωτοτυπία, την καινοτομία του, την διάθεση υποστήριξης του έργου τους, τον ειλικρινή και αληθινό χαρακτήρα του, το ανθρώπινο πρόσωπο και την υψηλή του ποιότητα.
Καθιερώθηκε όμως και στη συνείδηση του κοινού για τις εξαιρετικές ταινίες, τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του, τη ζωντάνια του, το πλήθος και την ποικιλία των παραλλήλων εκδηλώσεων του. Η αθρόα συμμετοχή δημιουργών και κοινού μετατρέπει τη διοργάνωση σε μια μοναδική γιορτή του πολιτισμού.
Πλέον το Φεστιβάλ περνάει σε μια νέα εποχή. Ο φορέας διοργάνωσης αλλάζει, εξελίσσεται και οργανώνεται σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα. Με παρακαταθήκη το απόλυτα επιτυχημένο παρελθόν, με νέα πρόσωπα και ανανεωμένη διάθεση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση των στόχων μας.
Το Φεστιβάλ της Νάουσας θα συνεχίσει να πρωτοτυπεί, να βρίσκεται στο πλευρό των νέων δημιουργών, να προσφέρει υψηλής ποιότητας πολιτιστικά αγαθά, να εργάζεται για την αναγέννηση της περιφέρειας και να βελτιώνει το επίπεδο ζωής των πολιτών.Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications