12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Κριτική Επιτροπή του SEE talents

Η Κριτική Επιτροπή του Digital View South East Europe


Πρόεδρος:

Julian Parkinson, Ηχολήπτης,Σκηνοθέτης,Παραγωγός, Μοντέρ και 3D animator. Ηνωμένο Βασίλειο

Julian.Parkinson

Ο Τζούλιαν Πάρκινσον είναι απόφοιτος Καλών Τεχνών του πανεπιστήμιο UCLAN της Αγγλίας.  Έχει 23 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως ηχολήπτης, σκηνοθέτης, παραγωγός, μοντέρ και 3D animator.  Επίσης έχει διδάξει 3D animation και σκηνοθεσία σε διάφορα Ελληνικά κολλέγια και ιδιωτικές σχολές.

 

 

 

Μέλη:

Cecilia Felmeri, σκηνοθέτης. Ρουμανία

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Sapientia στο Cluj Napoca, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιλινόις στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου Caragiale στο Βουκουρέστι. Μερικές από τις ταινίες της The Pill of Happiness (μικρού μήκους, 2012), Infinite minutes (μικρού μήκους, 2011), Mathias, Mathias (animated ντοκιμαντέρ, 2010), Cuckoo (μικρού μήκους, 2008), κλπ Επίσης έχει συμμετάσχει στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, της Βαρσοβίας , Mar del Plata IFF, Dok Leipzig, της Τρανσιλβανίας, κ.λπ. Έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία για ταινίες μικρού μήκους. Ενδεικτικά: Βραβείο Cinemed, Καλύτερης Ταινίας στο Animest της Ρουμανίας, Καλύτερη Ταινίας Μικρού Μήκους στο Cinefest της Ουγγαρίας.

 

 


Nuno Rocha, σκηνοθέτης, παραγωγός. Πορτογαλία

 

Ο Nuno Rocha είναι παραγωγός και σκηνοθέτης από την Πορτογαλλία. Το 2008 σκηνοθέτησε το "3?3", μία κωμωδία μικρού μήκους που κέρδισε 19 βραβεία διεθνώς. Σπούδασε Advanced Directing στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin και το 2009 δημιούργησε κι άλλη ταινία μικρού μήκους, το "Vicky and Sam", που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Austin του Τέξας. Ο Nuno έγινε συνέταιρος στην εταιρεία παραγωγής FilmesDaMente, και δημιούργησε την πρώτη ταινία μικρού μήκους για LG με τίτλο  "Momentos." Ως τώρα, οι ταινίες του έχουν κερδίσει πάνω από 50 βραβεία διεθνώς.

 

 


 Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications