12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Κριτική Επιτροπή του DV SEE

Η Κριτική Επιτροπή του Digital View South East Europe

Πρόεδρος

Alexander Troshin, ηθοποιός, Ρωσία

Το 2001 αποφοίτησε από την σχολή υποκριτικής SPbGATI ως ηθοποιός κινηματογράφoυ και θεάτρου. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε ως ηθοποιός και ως εκπαιδευτής ορθοφωνίας στο Θέατρο  Pushkin στο Krasnoyarsk. Το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Twilight"/Sumerki του Βλάντιμιρ Μος. Παίζει επίσης σε τηλεοπτικές ταινίες από το 2001. Τώρα μένει στην Μόσχα και εργάζεται ως εξειδικευμένος εκπαιδευτής ορθοφωνίας . Επίσης διδάσκει υποκριτική σε φοιτητές, συνεργάζεται με νέους σκηνοθέτες και παίζει σε ταινίες.

 

 

Μέλη

Στεφανή Καπετανίδη, ηθοποιός. Ελλάδα

KAPETANIDESΓεννήθηκε στην Αθήνα. Ελληνογαλλικής καταγωγής σπούδασε στο Παρίσι υποκριτική και κέρδισε υποτροφία στο Cours Florent. Άρχισε την καριέρα της στο θέατρο με αρχαία τραγωδία και κλασσικό κυρίως θέατρο. Μετά έκανε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Έπαιξε επίσης στον κινηματογράφο στην Ελλάδα, Γάλλια, Αγγλία, Ιταλία και Γερμάνια. Σκηνοθέτησε θεατρική-χορευτική παράσταση που έπαιξε στο Μέγαρο Μουσικής το 2011. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της τυφλής στην γερμανική ταινία του Felix Stienz Puppe, Icke  & der Dicke της έδωσε βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο Lucania Film Festival το 2012. Έπαιξε στην τελευταία ταινία του Β. ΣεΪτανίδη Με χωρίς γυναίκες με πρωταγωνιστές τον Θ. Αθερίδη και τον Δ. Ημελλο. 


 

Ξένια Κόλτσοβα, διευθύντρια φεστιβάλ. Ρωσία 

Σπούδασε ανατολικές γλώσσες και τέχνες στο Kazan State University και Management στο ρωσικό πανεπιστήμιο State Social. Για 10 χρόνια συντόνιζε εκδηλώσεις σε συνεργασία με ευρωπαϊκά φεστιβάλ και εταίρους για αυτόνομα φεστιβάλ ταινιών στην Ρωσία. Το 2006 εντάθηκε στην ομάδα έναρξης του καινούργιου διεθνή φεστιβάλ ταινιών για την οικογένεια και το παιδί, η «Πιστή Καρδιά». Το 2007 ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής επιτροπής στο νεανικό φεστιβάλ JEFF στις Antwerp και Bruges στο Βέλγιο. Από το 2008 εργάστηκε σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που είχαν σαν αποτέλεσμα την έναρξη του Διεθνούς φεστιβάλ Κινηματογράφου νεολαίας στην Elabuga. Από το Μάιο του2012 στοχεύει στην γεφύρωση φιλίας μεταξύ των νέων από διαφορετικές χώρες και επεκτείνει την πολιτιστική ματιά του νεανικού κοινού σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.  Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications