12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Κριτική Επιτροπή του DV SEE

Κριτική Επιτροπή Νεανικών & Σπουδαστικών Ταινιών ΝΑ Ευρώπης

Πρόεδρος
Olga.RiazanovaOLGA RIAZANOVA-Ηθοποιός
Ρωσία
Σπούδασε ιστορία της τέχνης στη Ρωσία. Μεταβαίνει στο Παρίσι το 1997 και σπουδάζει ηθοποιία στην ιδιωτική σχολή Cours Florent όπου και πήρε την υποτροφία Classe Libre. Έκανε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως «Ο μαιτρ και η Μαργαρίτα», και παράλληλα εργάστηκε στην τηλεόραση σε σειρές όπως «Commisaire Moulin» αλλά και στον κινηματογράφο στη Ρωσία και στη Γαλλία. Τελευταία της ταινία είναι το «Socialisme» του Jean-Luc Godard που συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καννών 2011.

Μέλη
Karl.SarafidesKARL SARAFIDES-Ηθοποιός, Δόκτορας Φιλοσοφίας
Ελλάδα, Λίβανος
Ξεκίνησε εκπαιδευόμενος στην παντομίμα και στη συνέχεια πέρασε στον κινηματογράφο. Κατείχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες Hadewijch (2009) του Bruno Dumont και  στο Beirut Hotel (2011) της Danielle Arbid. Επίσης, σαν δόκτορας φιλοσοφίας δίδαξε στο πανεπιστήμιο Paris Est Val-de-Marne.

 

Harry.LagoussisΧΑΡΗΣ ΛΑΓΚΟΥΣΗΣ-Σκηνοθέτης –Σκιτσογράφος
Ελλάδα
Σπούδασε σκηνοθεσία στο London Film School.  Έχει γυρίσει πολλές μικρού μήκους ταινίες και έχει λάβει μέρος σε διοργανώσεις όπως το Talent Campus του Φεστιβάλ Βερολίνου και την Μπιενάλε Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου. Έχει εκδώσει κόμικς και εικονογραφήσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό τον καιρό δουλεύει στο μίνι-κόμικ του “3Α4” και ετοιμάζει μία ταινία μικρού μήκους.Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications