12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Το πρώτο Φεστιβάλ

Το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Βίντεο Μικρού Μήκους Νάουσας πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Απριλίου του 2004 υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας και του Δήμου Νάουσας, με κύριο χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου Φεστιβάλ προβλήθηκαν 28 ταινίες από όλη την Ελλάδα, από τις οποίες οι 23 συμμετείχαν στο διαγωνιστικό τμήμα του. Οι ταινίες χωρίστηκαν σε δύο γενικές κατηγορίες, τις «Ιστορίες», όπου συμμετείχαν ταινίες που κινούνταν στο χώρο της μυθοπλασίας και τις «Εικόνες», όπου περιλαμβάνονταν ταινίες τύπου video art, video clip, ντοκιμαντέρ κ.α.

Χαρακτηριστικό της 1ης διοργάνωσης ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών (γεγονός που φάνηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολών και συνεχίστηκε ως την τελευταία), με αποτέλεσμα η αίθουσα που είχε επιλεγεί για να στεγάσει τις προβολές να μην καταφέρει να ικανοποιήσει όλον τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει. Το 1ο Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με επιτυχία αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια από συμμετέχοντες, επισήμους και θεατές.


Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications