12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη στη Νάουσα!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο. Από τις 19 έως τις 26 Ιανουαρίου 2014 θα προβάλλεται στην οθόνη του Δημοτικού Θεάτρου η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία της χρονιάς!

Η ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ του σπουδαίου σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη!

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θα παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας και θα προλογίσει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου! 

Με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα το NIFF δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του σινεμά να απολαύσουν μοναδικά κινηματογραφικά έργα και να αποδράσουν από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Ενημερώνουμε πως θα υπάρχει η δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων από τα γραφεία του NIFF (Κατσουλάκη 1, έναντι Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου) κατά τις εξής ημέρες και ώρες (Δευτέρα - Παρασκευή, 11.00 - 15.00).

Όσοι προαγοράσουν το εισιτήριο τους θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο τρία αντίτυπα του ομώνυμου βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η ταινία. 

Προβολή καθημερινά στις 21.15. Τιμή εισιτηρίου: 5€. Πληροφορίες: 2332024617 και 6939294289.


 

 

ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ

Σκηνοθέτης: Παντελής Βούλγαρης

Διάρκεια: 160'

Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης, Βασίλης Βασιλάκης, Χρήστος Καλαβρούζος, Ειρήνη Ιγγλέση

Σύνοψη:

Ένα σπίτι, ένα μυστικό, ένας άνδρας, δύο αδελφές.

Η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κλειστός χαρακτήρας δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Για τη μητέρα τους, Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου), σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλαντικό Σουφ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωρισμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον. Την Όρσα με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μπουμούρης) και λίγο αργότερα τη Μόσχα με τον καπετάνιο πλέον Σπύρο. Άθελά της ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.

Trailer:  

ΑνακοινώσειςMenu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications