12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Προβολές 3D ταινιών!

Στο πλαίσιο της δράσης "Παιδί και Κινηματογράφος" θα προβληθούν δυο στερεοσκοπικές ταινίες για τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του Φεστιβάλ! Πρόκειται για τις ταινίες "TAD, ο χαμένος εξερευνητής" και "Pacific Rim". Οι ταινίες θα προβληθούν σε ειδικές προβολές για τα σχολεία, ενώ θα υπάρξουν προβολές ανοικτές στο κοινό.

Το πρόγραμμα προβολών για τις ανοικτές προβολές στο κοινό είναι:

Pacific Rim, Τετάρτη 17.00 και Κυριακή 13.00

TAD ο χαμένος εξερευνητής Κυριακή στις 11.00

Οι προβολές είναι με ελέυθερη είσοδο.TAD Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Eνρίκε Γκάτο

Ισπανοί και Γάλλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, το 2012, στο ισπανικό animation “Tad ο Χαμένος Εξερευνητής ”. Η ταινία ήταν δεύτερη σε εισπράξεις, στο ισπανικό box office, την περσινή χρονιά, μπροστά απ’ όλα τα μεγάλα αμερικάνικα blockbusters. Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες ενός κοινού θνητού που ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος ήρωας… και θα δει την ευχή του, να γίνεται πραγματικότητα. Η σκηνοθεσία είναι του Ενρίκε Γκάτο, στην πρώτη του ταινία, μεγάλου μήκους. Ο σκηνοθέτης έχει κερδίσει βραβείο για το καρτούν μικρού μήκους, “Tadeo Jones and the Basement of Doom”, στα ισπανικά κινηματογραφικά βραβεία, το 2008.PACIFIC
RIM

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Όταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από την θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Γιάγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Όμως, ακόμα και τα Γιάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο και έναν άπειρο δόκιμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πλοηγήσουν ένα θρυλικό και φαινομενικά ξεπερασμένο Γιάγκερ από το παρελθόν. Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα πριν την αποκάλυψη.

ΑνακοινώσειςMenu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications