12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Αριστοτέλειο Θερινό Πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του Αριστοτελείου Διεθνούς Θερινού Προγράμματος στις Διεθνείς Σχέσεις που θα λάβει χώρα στο διάστημα από 22 έως 28 Αυγούστου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους στη Νάουσα, ενός χώρου με παγκόσμια σημασία και ακτινοβολία. Το Πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η κεντρική θεματική για το 2013 είναι: Διεθνείς Σχέσεις και Ενεργειακοί πόροι στη Μεσόγειο.

Η ανακάλυψη νέων ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο έχει δημιουργήσει πιθανές εστίες αναταραχής σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή. Τα νέα δεδομένα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων δυνάμεων του διεθνούς συστήματος και εκκινούν ένα «Μεγάλο Παιχνίδι» που θα καθορίσει το μέλλον της περιοχής.


Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.niff.gr/ir.summer.programme


Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου παρακάτω.  

Λήψη αρχείων

docx - 156,42 kbΔελτίο Τύπου 13.05.2013 στα Αγγλικά | Αριστοτέλειο Θερινό Πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις (docx - 156,42 kb)
docx - 135,47 kbΔελτίο Τύπου 13.05.2013 στα Ελληνικά | Αριστοτέλειο Θερινό Πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις (docx - 135,47 kb)

ΑνακοινώσειςMenu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications