12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Πρόγραμμα Υποστήριξης Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΝάουσαςΜαζί θα κάνουμε περισσότερα!


Aπό τότε που ξεκινήσαμε μεγαλώνουμε με την στήριξη των φίλων του σινεμά και πολύ εθελοντική δουλειά. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στην Ν.Α. Ευρώπη και το μοναδικό με πλήρη ψηφιακή υποδομή και 3D δυνατότητες.  Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολιτισμό στην πράξη, χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.

Aνακαλύπτουμε νέους δημιουργούς από την Ελλάδα και 23 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο πλαίσιο της δράσης SEE Talents! Τους δίνουμε βήμα, τους βοηθάμε να κάνουν τις δικές τους παραγωγές και  να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο!

Στα δέκα χρόνια του ΝIFF απολαύσαμε σινεμά και θέλουμε να το απολαύσουν όλοι. Διαλέγουμε τις καλύτερες  από τις 1500 ταινίες από 70 χώρες και ετοιμάζουμε μια συλλεκτική κασετίνα με Βlu-ray, φωτογραφικό λεύκωμα και CD με πρωτότυπη μουσική.

Σκεφτήκαμε να στήσουμε  ένα ραδιόφωνο με κινηματογραφικές μουσικές. Ένα ραδιόφωνο για όλους, για κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο. Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΝIFF.

Xρειαζόμαστε τη βοήθεια των φίλων του σινεμά. Γίνε υποστηρικτής της προσπάθειάς μας σήμερα. Στήριξέ μας! Στήριξε το σινεμά!

Μπορείτε να μας υποστηρίξετε είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω της καμπάνιας μας στο indiegogo.com.

ΑνακοινώσειςMenu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications